Aperture i demoversjon


Aperture er nå tilgjengelig i demoversjon. Demoversjonen er en 100% funksjonell versjon som kan benyttes fritt i 30 dager og du må etter det kjøpe en lisens for videre bruk. Lisensen kan kjøpes direkte fra Aperture, og når denne er lagt inn fungerer Aperture uten noen form for tidsbegrensning.

Jeg har i lengre tid ønsket at Aperture skulle komme i demoversjon, slik at flere kan få oppdage hvordan man kan få en raskere og ikke minst mye enklere arbeidsflyt ved å bruke dette fortreffelige programmet. Jeg vet at Apple har fått veldig mange henvendelser om akkurat dette fra både eksisterende og potensielle brukere fra hele verden, og det var vel egentlig bare et tidsspørsmål før de måtte gi etter for alle henvendelsene.

Litt merkelig egentlig, at ikke Aperture har vært tilgjengelig i demoversjon mye tidligere siden en demoversjon uten tvil ville bragt Apple ennå flere brukere av dette programmet.

Vel, demoversjonen er her, og slippes samtidig med oppdatering av Aperture til versjon 1.5.1 hvor det både er støtte for flere nye kameramodeller og oppdatering av selve programmet.
Demoversjonen kan du laste ned ved å klikke her.

Sign

Paul Konradsen paul@parakon.no

Kommentarer ikke tilgjengelig.